Samarbetsrum

Samarbetsrum är ett digitalt verktyg för samarbeten med enkel behörighetsstyrning för de olika projekten och dess deltagare.

  • dokumenthantering
  • kommunikation
  • projektstyrning

Samarbetsrum är ett webbaserat projektverktyg som fungerar som ett stöd till projekt genom att förenkla för deltagarna att dela och få tillgång till aktuell information och projektmaterial.

Ni bjuder enkelt in medlemmar till ert projekt via e-post. Alla medlemmar får tillgång till information som delas inom projektgruppen. Väl inloggade kan de bland annat ta del av material som textfiler och bilder, hantera gemensamma kalenderhändelser samt diskutera olika ämnen.

Samarbetsrum utgör på så vis ett gemensamt forum där olika former av informationsspridning och samarbeten kan äga rum, men också en central lagringsyta där information kan samlas för mobil åtkomst.

Planera och skapa uppgifter

Använd kalendern för att planera arbetet. Under "Uppgifter" kan arbetsuppgifter läggas upp och tilldelas till medlemmar i projektet.

Samla dokument och filer

I samarbetsrum kan ni ladda upp era projektdokument för enkel åtkomst när och var som helst.

Kommunicera med projektgruppen

Skriv inlägg i samarbetsrummet och håll alla uppdaterade om vad som händer. Tagga utvalda medlemmar eller hela projektgruppen i inlägget så får de en notis på e-post.

Låter detta intressant?

Samarbetsrum kan levereras som molntjänst med alla de fördelar som det innebär, eller installeras i den egna IT-miljön om det skulle passa bättre.

Kontakta oss på Nordic Peak om du vill veta mer om Samarbetsrum eller provköra tjänsten direkt på webben.

Intresserad av denna produkt?

Kontakta oss